• Посилання скопійовано

У відділеннях держреєстрації бізнесу встановили веб-камери

Укрдержреєстр розпочав встановлення веб-камер у відділеннях держреєстрації юросіб та фізосіб-підприємців в усіх регіонах України

У відділеннях держреєстрації бізнесу встановили веб-камери

Як заявив голова Укрдержреєстру Дмитро Ворона, з 10 липня розпочалося встановлення  веб-камер у відділеннях, де здійснюється державна реєстрація юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців в усіх регіонах України.

Уже встановлено веб-камери у 12 регіонах: Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Луганська, Одеська, Полтавська, Рівненська, Тернопільська, Харківська, Хмельницька, Черкаська області та Автономна Республіка Крим. Зображення із них транслюється на офіційному сайті Державної реєстраційної служби України у розділі Веб-камери органів державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.

За словами Д. Ворони, керівництву кожної регіональної реєстраційної служби поставлено чітке завдання – зняти питання черг в органах державної реєстрації. Будь-яка людина, яка вирішила зареєструвати суб’єкт підприємницької діяльності, повинна отримати якісний сервіс за максимально короткий проміжок часу. 

Голова Укрдержреєстру також зауважив, що встановлення веб-камер відбудеться поступово, оскільки необхідно налагодити технічну можливість у регіонах щодо передачі зображення та трансляції його на офіційному сайті Укрдержреєстру. Однак, протягом наступних тижнів веб-камери мають запрацювати в усіх обласних центрах, містах Києві та Севастополі.

На підставі: Державна реєстраційна служба України

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»