• Посилання скопійовано

WebMoney через проблеми з банківськими рахунками призупинив прийом платежів

Проблему з банківськими рахунками планується вирішити до кінця поточного тижня

WebMoney через проблеми з банківськими рахунками призупинив прийом платежів

WebMoney из-за проблемы с банковскими счетами приостановил прием платежей. Об этом сообщил источник на рынке, ссылаясь на письмо, полученное от платежной системы.

"В связи с возникшей проблемой с банковскими счетами и невозможностью отправить на вас безналичные переводы от ДП "Финансовое учреждение "ВМ-Фактор", мы приняли решение временно приостановить прием WebMoney-платежей, чтобы не накапливать долг перед вами. Сейчас ваш торговый кошелек отключен (не принимает WMU)", — говорится в письме.

Согласно сообщению, проблему планируется решить до конца текущей недели. Ожидается, что после восстановления работы счетов прием WMU будет возобновлен.

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»