• Посилання скопійовано

Функціонування Єдиних та Державних реєстрів відновлено

Служба безпеки України за результатами проведеної перевірки підтвердила повноту та цілісність Єдиних та Державних реєстрів

Функціонування Єдиних та Державних реєстрів відновлено

Державним підприємством «Інформаційний центр» Міністерства юстиції України створено всі технічні можливості для функціонування всіх реєстрів і їх використання користувачами. Єдині та Державні реєстри працюють так само, як вони працювали до 1 жовтня 2013 року.

Служба безпеки України за результатами проведеної перевірки підтвердила повноту та цілісність Єдиних та Державних реєстрів. В результаті зупинення функціонування Державних реєстрів витоку інформації з персональними даними громадян України не відбулося.

Роботи із відновлення роботи реєстрів ведуться з 1 жовтня 2013 року. Функціонування Єдиного державного реєстру виконавчих проваджень і Державного реєстру речових прав на нерухоме майно було відновлено 3 жовтня 2013 року, а повністю - 4 жовтня 2013 року.

Так само відновлена робота Державного реєстру обтяжень рухомого майна, Єдиного реєстру спеціальних бланків нотаріальних документів, Єдиного реєстру довіреностей, Державного реєстру актів цивільного стану громадян.

З учорашнього дня поновив роботу останній із заблокованих реєстрів – Спадковий реєстр. Як і з рештою реєстрів для поновлення можливості користування цим реєстром необхідно звернутись до служб підтримки відповідних філій Державного підприємства «Інформаційний центр» Міністерства юстиції і безкоштовно отримати необхідне клієнтське програмне забезпечення.

Міністерство юстиції України наголошує, що інформація у реєстрах збережена у повному обсязі, доступ до реєстрів здійснюється у встановленому законодавством порядку.

Джерело: Міністерство юстиції

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»