• Посилання скопійовано

Встановлення електронних платіжних засобів здійснюється банківськими установами

Розглянуто питання щодо використання суб'єктами господарювання електронних платіжних засобів під час здійснення розрахунків за продані товари

Встановлення електронних платіжних засобів здійснюється банківськими установами

Мінекономрозвитку розглянуло питання щодо використання суб'єктами господарювання електронних платіжних засобів під час здійснення розрахунків за продані товари і повідомляє.

Підприємництво здійснюється на основі самостійного формування підприємцем програми діяльності, вибору постачальників і споживачів вироблюваної продукції, залучення матеріально-технічних, фінансових та інших видів ресурсів, використання яких не обмежено законом, встановлення цін на продукцію та послуги відповідно до закону і комерційного розрахунку та власного комерційного ризику.

На сьогоднішній день встановлення електронних платіжних засобів суб'єктам господарювання здійснюється банківськими установами на договірних умовах.

Відповідно до Цивільного Кодексу сторони є вільними при укладанні договору, виборі контрагента та визначенні умов, інших актів цивільного законодавства, звичаїв ділового обороту, вимог розумності та справедливості (Лист Мінекономрозвитку від 27.02.2014 р. №3502-05/6440-08).

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»