• Посилання скопійовано

Кабмін збільшив строк попередньої оплати для придбання медвиробів та ліків

Розпорядники та одержувачі бюджетних коштів можуть передбачати попередню оплату на строк не більше 6-ти місяців у договорах щодо закупівлі лікарських засобів і виробів медпризначення

Кабмін збільшив строк попередньої оплати для придбання медвиробів та ліків

Кабмін постановою від 22.10.2014 р. №589 вніс зміни до своєї постанови від 23.04.2014 р. №117 "Про здійснення попередньої оплати товарів, робіт і послуг, що закуповуються за бюджетні кошти". Змінами, зокрема, передбачено, що розпорядники бюджетних коштів та одержувачі бюджетних коштів можуть передбачати попередню оплату на строк не більше 6-ти місяців у договорах щодо закупівлі лікарських засобів і виробів медичного призначення.

Також уточено, що у договорах щодо закупівлі вакцин для профілактичних щеплень людей може передбачатися попередня оплата на строк не більше 1-го року.

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»