• Посилання скопійовано

Оновлено форму та порядок подання запиту на отримання публічної інформації від ДФСУ

Мінфін затвердив Порядок складання та подання запитів на отримання публічної інформації, що знаходиться у володінні ДФСУ, та форму для подання такого запиту

Оновлено форму та порядок подання запиту на отримання публічної інформації від ДФСУ

Мінфін наказом від 10.03.2015 р. № 309 затвердив:

 - Порядок складання та подання запитів на отримання публічної інформації, що знаходиться у володінні органів Державної фіскальної служби України;

 - форму подання запиту на отримання публічної інформації, що знаходиться у володінні органів Державної фіскальної служби України.

Відповідно втрачає чинність наказ Міндоходів від 14.11.2013 р. № 681.

Як і раніше, запитувачами публічної інформації можуть бути фізичні, юридичні особи та об'єднання громадян без статусу юридичної особи, крім суб'єктів владних повноважень при здійсненні ними своїх функцій.

Запит подається в усній чи письмовій формі, особисто від запитувача або шляхом надсилання поштою, електронною поштою, факсом, телефоном на вибір запитувача. 

Запит повинен містити:

  • П.І.Б. (найменування) запитувача, поштову адресу або адресу електронної пошти, а також номер засобу зв'язку (якщо такий є);
  • загальний опис інформації або вид, назву, реквізити чи зміст документа, щодо якого зроблено Запит, якщо запитувачу це відомо;
  • підпис і дату за умови подання письмового Запиту.

Для спрощення процедури оформлення письмового Запиту запитувач може використати затверджену форму подання Запиту.

Відповідь на Запит надається не пізніше 5 робочих днів з дня його отримання (у разі великої кількості інформації - до 20 робочих днів).

Наказ набере чинності з дня його офіційного опублікування.

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»