• Посилання скопійовано

Підприємці можуть встановлювати декілька електролічильників

На території споживача за однією адресою відповідно до проектних рішень може бути організовано одну або декілька додаткових (окремих) площадок вимірювання

Підприємці можуть встановлювати декілька електролічильників

НКРЕКП у листі від 08.06.2015 № 5394/15/61-15 роз'яснила, що споживання електричної енергії за відповідним тарифом має бути забезпечене окремим обліком.

Окремі площадки вимірювання мають бути забезпечені засобами обліку, які дають можливість організувати розрахунковий облік за відповідним тарифом на всій площадці вимірювання.

При цьому, за електричну енергію, що обліковується на окремій площадці вимірювання, розрахунки здійснюються за одним тарифом.

На території споживача за однією адресою відповідно до проектних рішень може бути організовано одну або декілька додаткових (окремих) площадок вимірювання. При цьому проектом має бути виключена можливість приєднання на додаткових (окремих) площадках вимірювання електроустановок або струмоприймачів, не передбачених проектом.

Таким чином, для юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців можливе застосування процедури розділу об'єкта на виокремленні площадки вимірювання для різних цілей з встановленням окремих приладів обліку на кожній площадці для проведення розрахунків за різними тарифами у відповідні розрахункові періоди.

Також роз'яснено, що для обліку електричної енергії, спожитої населенням для побутових або інших господарських потреб, може застосовуватися лише один прилад обліку електричної енергії.

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»