• Посилання скопійовано

Правила торгівлі ювелірними виробами зазнали змін

Кабмін спростив правила здійснення окремих операцій у сфері торгівлі ювелірними та побутовими виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння

Правила торгівлі ювелірними виробами зазнали змін

Кабмін постановою від 25.01.2017 р. № 41 виклав у новій редакції Правила торгівлі дорогоцінними металами (крім банківських металів) і дорогоцінним камінням, дорогоцінним камінням органогенного утворення та напівдорогоцінним камінням у сирому та обробленому вигляді і виробами з них, що належать суб’єктам господарювання на праві власності.

Документ усуває дублювання положень рішень Уряду, раніше прийнятих у зазначеній сфері, актуалізує положення цих нормативно-правових актів відповідно до сучасних умов ведення бізнесу.

Прийняті зміни розширюють можливості суб'єктів господарювання, які працюють на ринку дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, зокрема щодо впровадження засобів телекомунікаційної мережі у процес роздрібної торгівлі ювелірними виробами, спрощують умови етикетування виробів та проведення розрахункових операцій за придбаний товар.

Крім того, документом скорочується адміністративний тиск органів державного (нагляду) контролю на діяльність суб'єктів господарювання приватного сектору економіки, які працюють в зазначеній сфері.

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»