• Посилання скопійовано

Мирослав Продан: Всі працівники ДФСУ продовжують виконувати свої обов’язки

У ДФСУ звертають увагу, що всі служби і структурні підрозділи працюють в штатному режимі, забезпечуючи безперебійну роботу всіх послуг і сервісів

Мирослав Продан: Всі працівники ДФСУ продовжують виконувати свої обов’язки

ДФСУ повідомляє, що Кабінет Міністрів України поклав виконання обов'язків Голови Державної фіскальної служби України на в.о. заступника Голови ДФС Мирослава Продана. Відповідне рішення прийнято в ході засідання Уряду сьогодні, 03 березня 2017 року. Про це ми також писали тут>>

Податківці звертають увагу, що незважаючи на це, всі служби і структурні підрозділи ДФС працюють в штатному режимі, забезпечуючи безперебійну роботу всіх послуг і сервісів.

«Колектив фіскальної служби, співробітники центрального апарату і всіх регіональних підрозділів ДФС, продовжують працювати на своїх місцях і виконувати свої посадові обов'язки», – повідомив Мирослав Продан.

Читайте також: Голову ДФС Романа Насірова затримали працівники НАБУ (фото, відео)

Джерело: ДФСУ

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»