• Посилання скопійовано

Визначено механізм казначейського обслуговування коштів загальнообов'язкового пенсійного страхування

Уряд ухвалив постанову, що визначає механізм казначейського обслуговування коштів загальнообов'язкового державного пенсійного страхування відповідно до вимог Бюджетного кодексу України

Визначено механізм казначейського обслуговування коштів загальнообов'язкового пенсійного страхування

Кабмін постановою від 11.05.2017 р. № 312 затвердив Порядок казначейського обслуговування коштів загальнообов’язкового державного пенсійного страхування.

Цей Порядок визначає механізм обслуговування органами Казначейства коштів загальнообов’язкового державного пенсійного страхування, що надходять до бюджету Пенсійного фонду України відповідно до статті 72 Закону №1058.

Також встановлено, що у період з 1 липня до 1 жовтня 2017 р. відповідно до затвердженого Порядку здійснюється казначейське обслуговування коштів загальнообов’язкового державного пенсійного страхування у Вінницькій, Дніпропетровській і Чернівецькій областях.

Державній казначейській службі разом з Пенсійним фондом України доручено до 1 вересня 2017 р. за результатами казначейського обслуговування коштів загальнообов’язкового пенсійного страхування у Вінницькій, Дніпропетровській і Чернівецькій областях подати пропозиції щодо запровадження казначейського обслуговування коштів загальнообов’язкового державного пенсійного страхування Державною казначейською службою на всій території України та графік переходу на казначейське обслуговування.

Ця постанова набирає чинності з 1 липня 2017 року.

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»