• Посилання скопійовано

З'явився проект Порядку розгляду скарг на рішення комісії ДФСУ про відмову у реєстрації ПН/РК в ЄРПН

ДФСУ оприлюднила проект постанови Кабміну "Про затвердження Порядку розгляду скарг на рішення комісії Державної фіскальної служби про відмову у реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних"

З'явився проект Порядку розгляду скарг на рішення комісії ДФСУ про відмову у реєстрації ПН/РК в ЄРПН

На офіційному сайті ДФСУ оприлюднено проект постанови Кабміну (завантажити), яким запроваджується Порядок розгляду скарг на рішення комісії Державної фіксальної служби про відмову у реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних (завантажити).

Проект постанови розроблено відповідно до вимог абзацу другого пп. 4 п. 94 розділу І Закону  № 1797-VIII

Зауваження та пропозиції стосовно проекту постанови, податківці просять надавати у письмовій та електронній формі протягом місяця з дня публікації цього оголошення за наступними адресами:

1) ДФСУ: 04655, МПС, м. Київ - 53, Львівська площа, 8,

e-mail:monitoringcentr@sfs.gov.ua.

2) Мінфін: 01008, м. Київ-8, вул. Грушевського, 12/2,

e-mail: infomf@minfin.gov.ua.

Пропозиції та зауваження також можна надсилати на адресу ДФСУ: 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, буд. 9/11, e-mail:  inform@dkrp.gov.ua. 

Джерело: ДФСУ

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»