• Посилання скопійовано

Інформаційні ресурси ДФС працюють у штатному режимі

Податківці повідомили платників податків про те, що інформаційні сервіси ДФС працюють у штатному режимі

Інформаційні ресурси ДФС працюють у штатному режимі

ДФСУ на своєму офіційному сайті оприлюднила звернення до платників податку. В ньому податківці повідомляють, що інформаційні ресурси ДФС працюють у штатному режимі.

Також, податківці нагадують, що засобами електронного сервісу «Електронний кабінет платника» платники податків мають можливість створити та надіслати податкову звітність до органів ДФС, запити на отримання інформації, заяви для реєстрації платником окремих податків, зареєструвати податкові накладні/розрахунки коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних та Єдиному реєстрі акцизних накладних, скористатися сервісами систем електронного адміністрування ПДВ та реалізації пального, а також в режимі реального часу отримати доступ до особистої інформації (стан поданої звітності, тощо.

Джерело: ДФСУ

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»