• Посилання скопійовано

Оплатити адмінпослуги можна онлайн на сайті міграційної служби

Поки що онлайн можна оплатити послуги лише у Києві. Проте з листопада сервіс буде доступний для всіх підрозділів, які підключено до електронної черги (таких в Україні вже майже 200)

Оплатити адмінпослуги можна онлайн на сайті міграційної служби

На сайті міграційної служби запроваджено онлайн-оплату адміністративних послуг. Про це розповів Голова Державної міграційної служби Максим Соколюк 19 жовтня в одному з територіальних підрозділів Києва.

Поки що он-лайн можна оплатити послуги лише у Києві, однак з листопада сервіс буде доступний для всіх підрозділів, які підключено до електронної черги, таких в Україні вже майже 200. Можливість онлайн-оплати адмінпослуг реалізував Ощадбанк.

Новий сервіс допоможе також зробити більш прозорим процес запису до черги через онлайн-сервіс – онлайн-оплата буде невід’ємною частиною сервісу онлайн-запису до електронної черги, отже, у подальшому «ділки» не зможуть масово бронювати місця в електронній черзі та продавати їх громадянам.

Відсутність платіжної картки не буде перешкодою для отримання послуг чи для запису до електронної черги – більшість місць у черзі і надалі будуть доступними через термінали у підрозділах міграційної служби, із можливістю оплати готівкою або у будь-якій банківській установі.

Джерело: ДМСУ

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»