• Посилання скопійовано

Затверджено Порядок ведення Єдиного державного реєстру військовозобов'язаних

Порядок встановлює процедури збирання, зберігання, обробки та використання відомостей Єдиного державного реєстру військовозобов'язаних про військовозобов'язаних (призовників)

Затверджено Порядок ведення Єдиного державного реєстру військовозобов'язаних

Міноборони наказом від 08.08.2017 р. №418 затвердило Порядок ведення Єдиного державного реєстру військовозобов'язаних.

Цей Порядок встановлює процедури збирання, зберігання, обробки та використання відомостей Єдиного державного реєстру військовозобов'язаних (далі - Реєстр) про військовозобов'язаних (призовників) відповідно до вимог Закону "Про Єдиний державний реєстр військовозобов'язаних".

Єдиний державний реєстр військовозобов'язаних - це автоматизована інформаційно-телекомунікаційна система, призначена для збирання, зберігання, обробки та використання даних про військовозобов'язаних (призовників), створена для забезпечення військового обліку громадян України.

Збирання відомостей здійснюється районними міськими військовими комісаріатами на підставі відомостей, що подаються органу ведення Реєстру особисто військовозобов'язаними (призовниками), центральними і місцевими органами виконавчої влади, іншими державними органами, виконавчими комітетами сільських, селищних та міських рад, військовими комісаріатами, військовими частинами, підприємствами, установами, організаціями та навчальними закладами незалежно від їх підпорядкування та форми власності.

Отримання військовозобов'язаним (призовником) інформації про своє включення (не включення) до Реєстру та відомості про себе, внесені до Реєстру, здійснюється після письмового запиту (в якому вказується прізвище, ім'я та по батькові, місце проживання (місце перебування) і реквізити документа, що посвідчує фізичну особу, яка подає запит) до органу ведення Реєстру.

Запит задовольняється протягом 30 календарних днів з дня його надходження, якщо інше не передбачено законом.

Цей наказ набере чинності з дня його офіційного опублікування.

***

Читайте також:

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: Міністерство оборони України

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»