• Посилання скопійовано

Доплата вiдповiдальному за вiйськовий облiк - до 50% посадового окладу

Чи встановлюється доплата за ведення вiйськового облiку посадовiй особi кадрового пiдроздiлу, якщо в її посадовiй iнструкцiї одним з обов’язкiв є ведення вiйськового облiк? Консультує Мінсоцполітики

Доплата вiдповiдальному за вiйськовий облiк - до 50% посадового окладу

Згiдно зi статтею 34 Закону України вiд 25.03.92 р. № 2232-ХII "Про вiйськовий обов’язок i вiйськову службу" персональний облiк призовникiв i вiйськовозобов’язаних передбачає облiк вiдомостей щодо призовникiв i вiйськовозобов’язаних за мiсцем їхньої роботи або навчання й покладається на керiвникiв пiдприємств, установ, органiзацiй та навчальних закладiв незалежно вiд пiдпорядкування i форми власностi.

Персональний облiк призовникiв i вiйськовозобов’язаних ведеться згiдно з Положенням про вiйськовий облiк вiйськовозобов’язаних i призовникiв, затвердженим постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 07.12.2016 р. № 921 (далi - Положення).

Вiдповiдно до п. 11 Положення за наявностi на вiйськовому облiку в державних органах, на пiдприємствах, в установах та органiзацiях менш як 500 призовникiв i вiйськовозобов’язаних обов’язки щодо ведення вiйськового облiку покладаються на посадову особу кадрового пiдроздiлу або служби управлiння персоналом, якiй установлюється доплата в розмiрi до 50% посадового окладу, крiм державних службовцiв. Конкретний розмiр доплати до посадового окладу працiвника, на якого покладено цi обов’язки, визначається керiвником залежно вiд фактичної чисельностi вiйськовозобов’язаних i призовникiв у межах затвердженого фонду оплати працi.

Виплата цiєї доплати не пов’язана з виплатою iнших надбавок, доплат, передбачених чинним законодавством.

Заступник директора, Алла ЛИТВИН

"Праця i зарплата" № 37 (1049), 4 жовтня 2017 року

***

Аналітика від Дт-Кт: 

Інші новини на тему:

Джерело: Dominanta

Рубрика: Праця та соціальний захист/Оплата праці

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Оплата праці»