• Посилання скопійовано

Внесено зміни до Порядку реалізації арештованого майна

Якщо електронні торги з реалізації предмета іпотеки оголошено такими, що не відбулися, то акт про реалізацію предмета іпотеки видається на підставі протоколу, сформованого за результатами електронних торгів, що не відбулися

Внесено зміни до Порядку реалізації арештованого майна

Мін'юст наказом від 14.11.2017 р. №3573/5 уніс зміни до Порядку реалізації арештованого майна, затвердженого наказом Мін'юсту від 29.09.2016 р. №2831/5.

Зокрема, в абз. 7 п. 5 розд. II враховано, що заявку на реалізацію такого майна може надсилати не лише відділ ДВС, а й приватний виконавець.

Крім того, Порядок доповнено нормою, якою передбачено, що у разі якщо електронні торги з реалізації предмета іпотеки оголошено такими, що не відбулися, то акт про реалізацію предмета іпотеки (у разі придбання іпотекодержателем предмета іпотеки за початковою ціною шляхом заліку своїх забезпечених вимог у рахунок ціни майна) видається на підставі протоколу, сформованого за результатами електронних торгів, що не відбулися

Наказ чинний з 24.11.2017 р.

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»