• Посилання скопійовано

Доповнено перелік документів для реєстрації випуску акцій

Внесено зміни до Порядку реєстрації випуску акцій акціонерних товариств, що створюються у процесі приватизації та корпоратизації

Доповнено перелік документів для реєстрації випуску акцій

Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку рішенням від 28.11.2017 р. №849 внесла зміну до пп. 7.5 п. 7 Порядку реєстрації випуску акцій акціонерних товариств, що створюються у процесі приватизації та корпоратизації, затвердженого рішенням НКЦПФР від 26.02.2013 р. №248.

Змінами уточнено перелік документів, необхідних для реєстрації випуску акцій АТ.

Так, для реєстрації випуску акцій АТ у 10-денний строк з дня держреєстрації має подати до НКЦПФР, окрім інших документів, баланс товариства, складений на дату держреєстрації, та висновок аудитора (аудиторської фірми) щодо формування СК товариства станом на дату держреєстрації або баланс товариства за перший звітний період та аудиторський висновок (звіт незалежного аудитора)/висновок (звіт) щодо огляду проміжної фінзвітності за відповідний період, що містить висновки аудитора щодо відповідності розміру СК установчим документам, формування та сплати СК із зазначенням переліку внесків, унесених в оплату СК (акцій попереднього випуску), реквізитів платіжних документів (у разі оплати коштами) або актів приймання-передавання (при оплаті не грішми).

Рішення НКЦПФР набере чинності з дня офіційного опублікування (станом на 18.01.2018 р. офіційно не опубліковане).

Автор: Андрій Поритко

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»