• Посилання скопійовано

Затверджено новий Порядок нагляду за реєстрацією акціонерів

НКЦПФР рішенням від 19.12.2017 р. №904 затвердив Порядок нагляду за реєстрацією акціонерів, проведенням загальних зборів, голосуванням та підбиттям його підсумків на загальних зборах акціонерних товариств

Затверджено новий Порядок нагляду за реєстрацією акціонерів

Відповідно до ч. 4 ст. 40 Закону "Про акціонерні товариства" НКЦПФР рішенням від 19.12.2017 р. № 904 затвердила Порядок нагляду за реєстрацією акціонерів, проведенням загальних зборів, голосуванням та підбиттям його підсумків на загальних зборах акціонерних товариств.

Даний Порядок визначає процедуру здійснення НКЦПФР нагляду за реєстрацією акціонерів, проведенням загальних зборів, голосуванням та підбиттям його підсумків. Для здійснення нагляду НКЦПФР призначає своїх представників.

Рішення про призначення представників НКЦПФР для здійснення нагляду оформлюється відповідним дорученням. Для здійснення нагляду утворюється контрольна група у складі не менше двох осіб.

Представники НКЦПФР здійснюють нагляд на підставі службового посвідчення та доручення.

Рішення зареєстровано в Мін'юсті 19.01.2018 р. за №80/31532 та набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»