• Посилання скопійовано

Як отримати дотації за утримання корів та молодняку: інструкція від Мінагрополітики

Уряд надаватиме фізособам спеціальну бюджетну дотацію за утримання молодняка ВРХ у розмірі до 2500 грн за вирощування телят до 1-річного віку, а підприємствам за утримання корів у розмірі 1500 грн

Як отримати дотації за утримання корів та молодняку: інструкція від Мінагрополітики

 Про це йшлося під час круглого столу «Державна підтримка галузі тваринництва в Україні» в рамках XІ Міжнародного молочного конгресу за участі представників Мінагрополітики 6 березня.

Для отримання дотації за утримання корів підприємство має подати до Мінагрополітики такі документи:

  • заявку (в електронному – e-mail: info@minagro.gov.ua та паперовому вигляді – 01001, м.Київ, вул. Хрещатик, 24);
  • довідку про відкриття поточного рахунку, видану банком;
  • копію звіту про стан тваринництва (форма 24-сг) станом на 1 січня поточного року, засвідчену органами державної статистики;
  • довідку, чинну на дату подання заявки, про відсутність заборгованості з податків, зборів, платежів, що контролюються органами доходів і зборів.

Терміни подачі документів: до 1 квітня (відповідно до звіту щодо ВРХ станом на 1 січня) та до 1 жовтня (відповідно до звіту щодо ВРХ станом на 1 липня).

Для отримання дотації за утримання молодняку ВРХ власник має подати до місцевої сільської/селищної, міської ради або ради об’єднаної територіальної громади копії таких документів:

  • копії паспортів ВРХ;
  •  копія паспорта громадянина України;
  • копія довідки або договору про відкриття рахунку в банку;
  • копія документу, що засвідчує реєстрацію у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків.

Зазначені документи приймаються протягом бюджетного року до 1 травня, до 1 вересня і до 1 грудня поточного року в порядку черговості їх надходження.

Джерело: Прес-служба Міністерства аграрної політики та продовольства

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»