• Посилання скопійовано

Мінрегіон визначив правила управління багатоквартирними будинками

Оприлюднено проект постанови КМУ «Про затвердження Правил надання послуги з управління багатоквартирним будинком та Типового договору про надання послуги з управління багатоквартирним будинком»

Мінрегіон визначив правила управління багатоквартирними будинками

26 квітня 2018 року Мінрегіон оприлюднив для обговорення проект постанови Кабміну «Про затвердження Правил надання послуг з управління багатоквартирним будинком та Типового договору про надання послуги з управління багатоквартирним будинком».

Правила визначають порядок надання послуги з управління багатоквартирним будинком, що здійснюється управителем на підставі договору про надання послуги з управління багатоквартирним будинком, укладеним відповідно до Закону №417 та Закону №2189-VIII, який вводиться в дію з 10 червня 2018 року.

Правилами надання послуг з управління багатоквартирним будинком передбачено:

1) порядок прийняття будинку в управління;

2) порядок надання послуг з управління;

3) оплата послуг з управління;

4) права та обов’язки співвласників;

5) права та обов’язки управителів;

6) відповідальність у разі не виконання обов’язків;

7) виконання управителем функцій особи, уповноваженої співвласниками на укладання колективного договору про надання комунальної послуги;

8) припинення надання послуги з управління;

9) інші умови.

 

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»