• Посилання скопійовано

Держказначейство попереджає про телефонних шахраїв

Зловмисники представляються працівниками казначейства та пропонують гроші з держбюджету

Держказначейство попереджає про телефонних шахраїв

Державна казначейська служба на своєму офіційному сайті оприлюднила звернення до громадян, у якому повідомила про телефонних шахраїв, які представляються працівниками казначейства та пропонують гроші з держбюджету.

«У зв'язку із численними зверненнями громадян на отримання телефонних дзвінків від осіб, які представляються працівниками казначейства й пропонують повернення коштів з державного бюджету на різні соціальні виплати за умови сплати громадянином «страхового внеску», казначейство повідомляє, що ухвалення рішення про повернення коштів обманутим громадянам не стосується компетенції органів казначейства й застерігає громадян від перерахувань ними власних коштів на підставі телефонних дзвінків і пропозицій», – йдеться в повідомленні.

Держказначейство закликає у разі таких телефонних дзвінків обов'язково звертатися в правоохоронні органи!

***

Читайте також: 

Джерело: Державна казначейська служба України

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»