• Посилання скопійовано

З 9 жовтня змінилися форми для отримання часткової компенсації вартості с/г техніки

Мінагрополітики підкоригувало форми для отримання часткової компенсації вартості сільськогосподарської техніки. Крім того, змінився перелік документів, необхідних для отримання такої компенсації

З 9 жовтня змінилися форми для отримання часткової компенсації вартості с/г техніки

Мінагрополітики наказом від 31.08.2018 р. №425 затвердив зміни до форм для отримання часткової компенсації вартості сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва: 

  1. Заявки для отримання часткової компенсації вартості сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва (форма №1).
  2. Інформації про суму коштів, що підлягає частковій компенсації вартості техніки та обладнання (форма №2).
  3. Інформації про перерахування коштів на часткову компенсацію вартості техніки та обладнання (форми №3).
  4. Реєстру сільськогосподарських товаровиробників - отримувачів часткової компенсації вартості техніки та обладнання (форма №4).

Зокрема, змінився перелік документів, необхідних для отримання компенсації вартості сільгосптехніки. Відтепер такими документами будуть:

- Копія платіжного доручення, що підтверджує оплату через державний банк або банк, у статутному капіталі якого 75 і більше відсотків акцій належить державі;

- Акт приймання-передачі техніки та обладнання;

- Свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу та/або машини (якщо техніка підлягає обов'язковій державній або відомчій реєстрації);

- Витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань про те, що:

  • не порушено справу про банкрутство;
  • не перебуває на стадії ліквідації;
  • не визнано банкрутом;

- Відомості, підтверджені відповідними органами, про відсутність простроченої більше ніж шість місяців заборгованості перед:

  • державним бюджетом;
  • Пенсійним фондом України;
  • фондами загальнообов'язкового державного соціального страхування;

 - Довідка про відсутність заборгованості з податків, зборів, платежів, що контролюються органами доходів і зборів;

- Згода щодо надання державним банком або банком, у статутному капіталі якого 75 і більше відсотків акцій належить державі, Мінагрополітики інформації про відповідного сільськогосподарського товаровиробника, яка становить банківську таємницю або містить персональні дані.

 Цей наказ набрав чинності 9 жовтня 2018 року (з дня його офіційного опублікування).

Автор: Волос Наталія

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»