• Посилання скопійовано

З 1 жовтня вдвічі буде знижено тариф «Укренерго» на передачу електроенергії

З 01.10.2019 року почнуть діяти скориговані тарифи на послуги з розподілення електроенергії для операторів систем розподілу

З 1 жовтня вдвічі буде знижено тариф «Укренерго» на передачу електроенергії

Новий тариф вступить в силу з 1 жовтня

Національна комісія, що здійснює регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП), внесла зміни до своєї постанови від 12 липня 2019 року про тарифи для НЕК «Укрэнерго». Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на публікацію НКРЕКП в Facebook.

Згідно з повідомленням, з 1 жовтня вдвічі знижено тариф на послуги з передачі електричної енергії НЕК «Укренерго», а саме до рівня 159,3 грн/мвт.год (без ПДВ).

«Також, враховуючи зазначене рішення, регулятором прийнято рішення про схвалення проектів постанов НКРЕКП, згідно з яким з 01.10.2019 скориговані тарифи на послуги з розподілення електроенергії для операторів систем розподілу», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Національна комісія, що здійснює регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП), затвердила тарифи для НЕК «Укренерго» на II півріччя 2019 року. Зазначалося, «Укренерго» у новому ринку буде мати два тарифи: на передачу електроенергії – 347,4 грн/МВт год і на диспетчерське управління – 8,9 грн/МВт ч.

Як повідомлялось раніше, Кабінет міністрів 14 серпня схвалив зміни в механізм функціонування спеціальних публічних зобов'язань (ПСО) на ринку електричної енергії.

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»