• Посилання скопійовано

Змінено порядок надання відомостей про перебування підприємств у процедурах банкрутства

Мінʼюст вніс зміни до порядку надання відомостей про перебування у процедурах банкрутства, які містяться в Єдиному реєстрі підприємств, щодо яких порушено провадження у справі про банкрутство

Змінено порядок надання відомостей про перебування підприємств у процедурах банкрутства

Міністерство юстиції України інформує про внесення змін до порядку надання відомостей про перебування у процедурах банкрутства, які містяться в Єдиному реєстрі підприємств, щодо яких порушено провадження у справі про банкрутство, у разі відсутності доступу до онлайн сервісу з надання інформаційних довідок з цього реєстру.

Змінами, серед іншого, уточнено параметри запиту для отримання інформаційного листа з відомостями з Єдиного реєстру підприємств, щодо яких порушено провадження у справі про банкрутство (далі – Єдиний реєстр підприємств), а також розширено коло підписувачів інформаційних листів, які надаються міжрегіональними управліннями Міністерства юстиції України.

Крім того, звертаємо увагу запитувачів із Дніпропетровської, Запорізької,  Кіровоградської,  Миколаївської, Одеської та Херсонської областей, що адресу місцезнаходження Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) змінено. Нова адреса: м. Дніпро, проспект Дмитра Яворницького, 21-А.

Докладну інформацію про оновлений порядок отримання відомостей з Єдиного реєстру підприємств у формі інформаційного листа, а також адреси й контактні дані міжрегіональних управлінь Міністерства юстиції України для надсилання запитів про надання відомостей з Єдиного реєстру підприємств, розміщено на офіційному вебсайті Міністерства юстиції України в рубриці НАПРЯМИ ДІЯЛЬНОСТІ/ БАНКРУТСТВО за посиланням.

Також для зручності запитувачів відповідну інформацію розміщено на головній сторінці офіційного вебсайту Міністерства юстиції України в рубриці ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ГРОМАДЯН.

Джерело: Міністерство юстиції

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»