• Посилання скопійовано

В Україні незабаром планують створити виноградарсько-виноробний реєстр

Метою створення реєстру як інформаційно-комунікаційної системи є збір, облік, накопичення, оброблення інформації щодо виробництва винограду, продуктів виноградарства і виноробства

В Україні незабаром планують створити виноградарсько-виноробний реєстр

Представники Мінагрополітики та наукових установ з робочим візитом відвідали Республіку Молдова. Українська делегація на чолі з директором Департаменту аграрного розвитку Ігорем Віштаком зустрілася з представниками Міністерства сільського господарства і харчової промисловості Республіки Молдова, Національного бюро винограду і вина Республіки Молдова та Національної асоціації сільського розвитку, які відкрито поділилися досвідом та практикою управління виноградарсько-виноробною  галуззю.

Україна та Республіка Молдова активно імплементують стандарти Європейського Союзу у вітчизняне законодавство.

Співрозмовники обговорили питання щодо впровадження в Україні виноградарсько-виноробного реєстру. Зокрема, алгоритм реєстрації виробників винограду та виробників виноробної продукції у реєстрі, важливість ефективної комунікації з виробниками у процесі реєстрації.

Впровадження виноградарсько-виноробного реєстру забезпечить контроль якості продукції та стане основою для перезавантаження галузі виноградарства, а також дозволить переведення публічних послуг у сфері виноробства та виноробства в електронну форму.  Метою створення реєстру як інформаційно-комунікаційної системи є збір, облік, накопичення, оброблення інформації щодо виробництва винограду, продуктів виноградарства і виноробства.

Джерело: Прес-служба Міністерства аграрної політики та продовольства

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»