• Посилання скопійовано

Уряд удосконалив процедуру видачі підтверджень для ввезення зразків насіння

Прийняті зміни дають можливість суб’єктам господарювання на участь в адміністративному провадженні, яке розпочинає Держпродспоживслужба за їхньою заявою

Уряд удосконалив процедуру видачі підтверджень для ввезення зразків насіння

Мінагрополітики повідомляє, що Кабінет Міністрів України вніс зміни до Порядку видачі або відмови у видачі, переоформлення, анулювання підтвердження на ввезення в Україну та вивезення з України зразків насіння і садивного матеріалу сортів рослин та контролю за їх використанням. Відповідна постанова №1035 прийнята на засіданні Уряду 6 вересня.

Основна мета прийнятих змін - реалізація Закону України «Про адміністративну процедуру». Документ підготовлений Міністерством аграрної політики та продовольства України.

Прийнята постанова врегульовує відносини стосовно адміністративного впровадження між суб'єктами господарювання та органами влади. Зокрема, прийняті зміни дають можливість суб’єктам господарювання на участь в адміністративному провадженні, яке розпочинає Держпродспоживслужба за їхньою заявою.

Зміни стосується тих суб'єктів господарювання, які мають намір ввезти в Україну для селекційних, дослідних робіт і експонування зразки насіння та садивного матеріалу, не внесених до Державного реєстру сортів рослин, придатних для поширення в Україні.

Постанова набуває чинності з моменту її опублікування.

Джерело: Прес-служба Міністерства аграрної політики та продовольства

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»