• Посилання скопійовано

Класифікація і кодування товарів проводитимуться по-новому

Набрав чинності порядок прийняття попередніх рішень про класифікацію і кодування товарів.

Сьогодні, 16 березня, набрав чинності наказ Міністерства фінансів України від 27.12.2011 р. №1740, яким затверджено порядок прийняття попередніх рішень про класифікацію і кодування товарів відповідно до УКТ ЗЕД. Про це повідомляють аналітики ЛІГА:ЗАКОН.

Документом у новій редакції викладено порядок прийняття попередніх рішень про класифікацію і кодування товарів відповідно до УКТ ЗЕД. Порядок затверджено не Держмитслужбою, а Мінфіном.

У зв’язку з прийняттям нового порядку втратив чинність той порядок, що діяв раніше, затверджений наказом Держмитслужби від 04.04.2005 р. №238.

Нагадаємо, протягом минулого року в Україні було перевірено товарів і послуг на суму понад 679 млн грн. За наслідками перевірок до адміністративної відповідальності було притягнуто понад 35 тисяч осіб, на яких було накладено адміністративних стягнень на суму понад 5,7 млн грн. Підприємства, де було виявлено порушення, було притягнуто до адмінвідповідальності на суму 181 млн грн.

 

Рубрика: Держрегулювання/ЗЕД

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЗЕД»