• Посилання скопійовано

Уряд готується достроково погашати державні облігації, номіновані в інвалюті

Міністерство фінансів України розробило Порядок здійснення дострокового погашення середньострокових державних облігацій з достроковим погашенням, номінованих в іноземній валюті

На виконання пункту 7 Основних умов випуску та порядку розміщення середньострокових державних облігацій з достроковим погашенням, номінованих в іноземній валюті, затверджених постановою КМУ від 21.03.2012 р. №234 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 31 січня 2001 року №80», Міністерством фінансів України розроблений наказ від 27.03.2012 р. №408, яким затверджено Порядок здійснення дострокового погашення середньострокових державних облігацій з достроковим погашенням, номінованих в іноземній валюті. Зазначений наказ подано на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

Для дострокового погашення середньострокових державних облігацій з достроковим погашенням, номінованих в іноземній валюті, їх власник має звернутись із письмовою заявою до Міністерства фінансів України за 20 календарних днів до визначеної ним дати їх дострокового погашення. Дострокове погашення зазначених облігацій здійснюється Міністерством фінансів за номінальною вартістю разом з накопиченим купонним доходом, який розраховується за ставкою 0,5 розміру річної відсоткової ставки доходу, встановленої під час їх первинного розміщення, за період з дати початку поточного купонного періоду до дати їх дострокового погашення. Повідомлення про дострокове погашення зазначених облігацій Міністерство фінансів надається заявнику протягом 5 банківських днів після дати подання відповідної заяви.

 

Рубрика: Держрегулювання/ЗЕД

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЗЕД»