• Посилання скопійовано

Час митного оформлення не повинен перевищувати двох годин — Держмитслужба

Згідно з нормативами Державної митної служби час митного оформлення не повинен перевищувати двох годин. Про це під час прес-конференції в медіа-холі УНН повідомив директор Департаменту розвитку митної інфраструктури та інформаційної співпраці Державної митної служби Ігор Тимофєєв, передає кореспондент УНН.

«Строк митного оформлення не повинен перевищувати двох годин, і на сьогодні ми маємо фактичний середній показник такого оформлення на рівні 1 години 40 хв.», — повідомив він.

Він також зазначив, що зараз працівниками ДМСУ здійснюється низка заходів, спрямованих на прискорення пропускного режиму.

«Хочу заявити офіційно і досить упевнено, що Державна митна служба готова до прискореного, спрощеного пропуску людей під час чемпіонату Євро. Ми до цього готувалися не один день і не один рік. Нами проведено низку підготовчих заходів, проведено спеціальні тренування. Хочу сказати, що Держмитслужба з покладеними на неї завданнями впорається», — зазначив митник.

Проте водночас І. Тимофєєв додав, що митники проводитимуть огляди на високому рівні і не допустять порушень митних правил України.

 

Рубрика: Держрегулювання/ЗЕД

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЗЕД»