• Посилання скопійовано

Мінекономіки хоче підтримати експорт

Ураховуючи, що Європейський Союз — найбільший у світі спільний ринок, багато підприємців із різних країн світу, в т. ч. з України, прагнуть експортувати свою продукцію до ЄС. Проте іноді потенційним експортерам бракує інформації стосовно того, яким чином експортувати відповідно до правил та вимог Євросоюзу.

Служба підтримки експорту — це он-лайн сервіс, створений Європейською Комісією для того, щоб допомагати підприємствам з країн, що розвиваються, отримувати безкоштовний доступ до інформації стосовно умов експорту до ЄС.

Служба підтримки експорту — це фактично інтернет-ресурс, на якому в он-лайн режимі користувачі можуть знайти інформацію про умови торгівлі з ЄС, зокрема стосовно діючих мит, преференційних торговельних угод, статистичних даних, інших специфічних вимог до продукції тощо. Адреса згаданої служби: http://exporthelp.europa.eu/thdapp/index_ru.html.

Практичні рекомендації щодо використання можливостей веб-сайту «Служба підтримки експорту» наведено нижче:

Завантажити

Рубрика: Держрегулювання/ЗЕД

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЗЕД»