• Посилання скопійовано

Уряд затвердив нову форму митної декларації для громадян

Постанова КМУ від 21.05.2012 р. №431 «Про затвердження форми митної декларації для письмового декларування товарів, що переміщуються через митний кордон України громадянами для особистих, сімейних та інших потреб, не пов’язаних з провадженням підприємницької діяльності»

Кабмін дозволив заповнювати бланки митної декларації, роздруковані на принтері.

Кабмін своєю постановою від 21 травня 2012 року №431 затвердив нову форму митної декларації для письмового декларування товарів, що переміщуються через митний кордон України громадянами для особистих, сімейних та інших потреб, не пов’язаних зі здійсненням підприємницької діяльності.

Кабмін дозволив використовувати для заповнення бланки, роздруковані громадянами самостійно «із застосуванням засобів комп’ютерної техніки або їх копіювання на папері формату А4 (210 х 296 міліметрів)» за формою, затвердженою постановою.

Постанова набере чинності з 1 червня 2012 року, проте до 1 жовтня 2012 року застосовуватимуться старі бланки, затверджені постановою КМУ від 15 липня 1997 р. №748 «Про перелік відомостей, які оголошуються громадянами за встановленою формою у разі переміщення ними через митний кордон України товарів та інших предметів».

Рубрика: Держрегулювання/ЗЕД

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЗЕД»