• Посилання скопійовано

З 1 червня — нові форми ВМД

Постанова КМУ від 21.05.2012 р. №450 «Питання, пов’язані із застосуванням митних декларацій»

Постановою КМУ від 21.05.2012 р. №450 затверджено нові форми ВМД, які застосовуються з 1 червня 2012 року.

Митна декларація на бланку єдиного адміністративного документа, як і раніше, заповнюється з використанням форми МД-2. Але за потреби до неї можуть додаватися додатки форми МД-6 і додаткові аркуші форми МД-3 або специфікація форми МД-8. В одній митній декларації на бланку єдиного адміністративного документа може бути задекларовано не більше 999 товарів.

Постановою визначено, що бланки єдиного адміністративного документа форми МД-4, додаткового аркуша форми МД-5 і доповнення форми МД-7 не застосовуються до приймання КМУ окремого рішення.

Зазначеною постановою також затверджено Положення про митні декларації, що визначає вимоги до оформлення і використання митних декларацій, а також порядок внесення змін до декларацій, їх відкликання і визнання недійсними.

 

Рубрика: Держрегулювання/ЗЕД

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЗЕД»