• Посилання скопійовано

КМУ затвердив порядок контролю за переговорами про експорт

Постанова КМУ від 06.06.2012 р. №500 «Про затвердження Порядку державного експортного контролю за проведенням переговорів, пов’язаних з укладенням зовнішньоекономічних договорів (контрактів) щодо здійснення експорту товарів»

Кабмін затвердив Порядок державного експортного контролю за проведенням переговорів, пов’язаних з укладенням зовнішньоекономічних договорів (контрактів) щодо здійснення експорту товарів.

Документ визначає процедуру здійснення державного експортного контролю за проведенням суб’єктами господарювання, зареєстрованими Держекспортконтролем як суб’єкти здійснення міжнародних передач товарів, з іноземними суб’єктами господарської або іншої діяльності переговорів, пов’язаних з укладенням зовнішньоекономічних договорів (контрактів) щодо здійснення експорту товарів військового призначення, подвійного використання та інших товарів, не внесених до списків товарів, що підлягають державному експортному контролю та щодо яких відповідно до законодавства застосовується процедура державного експортного контролю, до іноземних держав, щодо яких виходячи з міжнародних зобов’язань України встановлено ембарго на експорт товарів.

З метою інформування суб’єктів господарювання про іноземні держави, щодо яких встановлено ембарго на експорт товарів, Держекспортконтроль розміщує на своєму офіційному веб-сайті перелік таких держав з урахуванням положень п. 3 Порядку.

 

Рубрика: Держрегулювання/ЗЕД

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЗЕД»