• Посилання скопійовано

Документальне підтвердження здійснення ветеринарно-санітарного контролю

Лист ДМСУ від 14.06.2012 р. №11.1/2-16.3/6715-ЕП «Щодо підтвердження здійснення ветеринарно-санітарного контролю»

ДМСУ зазначає, що до приведення нормативно-правових актів з питань здійснення державного ветеринарно-санітарного контролю у відповідність до положень Митного кодексу підтвердженням проведення цього виду контролю вважати наявність:

— ветеринарного свідоцтва (ф. Ф-1, Ф-2), яке видається Держветфітослужбою, у разі ввезення товарів на митну територію України (крім транзиту територією України);

— ветеринарного свідоцтва для країн СНД (ф. Ф-1, Ф-2, Ф-3) або міжнародного ветеринарного сертифіката, які видаються Держветфітослужбою, у разі вивезення товарів за межі митної території України.

Перелік документів, які перевіряються митними органами в пунктах пропуску через державний кордон України в рамках проведення ветеринарно-санітарного контролю у формі попереднього документального контролю визначено у Порядку здійснення попереднього документального контролю в пунктах пропуску через державний кордон України, затвердженому постановою КМУ від 05.10.2011 р. №1030.

 

Рубрика: Держрегулювання/ЗЕД

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЗЕД»