• Посилання скопійовано

Дозволили використовувати ІНКОТЕРМС будь-якої редакції

Вчора Президент підписав закони щодо внесення змін до Податкового кодексу та щодо визначення умов постачань

Віктор Янукович підписав Закони, прийняті парламентом:

-- Закон №5060-VI «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо визначення умов постачань», яким суб'єктам господарської діяльності України надається можливість визначати митну вартість товару на основі однорідних та нейтральних систем оцінки, зокрема правил ІНКОТЕРМС будь-якої редакції, а також використовувати відомі міжнародні звичаї, рекомендації, правила міжнародних органів та організацій, якщо це прямо не заборонено законами України.

Нагадуємо: Закон прийнято парламентом 5 липня 2012 р.

-- Закон №5019-VI «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо удосконалення оподаткування вартості побутового палива, яке надається вдовам померлих пенсіонерів вугільних підприємств, які за життя мали право на безкоштовне отримання такого палива».

Джерело: ЮРЛІГА

Рубрика: Держрегулювання/ЗЕД

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЗЕД»