• Посилання скопійовано

З 01.09.2012 р. при проведенні ветсанконтролю товарів ДМСУ здійснюватиме звірку відомостей

Лист ДМСУ від 31.08.2012 р. №16/2-16.3/1805-ЕП «Про застосування інформації, необхідної для проведення попереднього документального контролю»

ДМСУ у листі №16/2-16.3/1805-ЕП зазначає, що починаючи з 01.09.2012 р. при проведенні ветеринарно-санітарного контролю товарів у формі попереднього документального контролю здійснюватиметься звірка відомостей, наявних у програмно-інформаційному комплексі ЄАІС Держмитслужби, з відомостями, наданими перевізником або експедитором посадовій особі митного органу, про включення товарів до Держреєстру ветеринарних препаратів, кормових добавок, преміксів та готових кормів.
У зв'язку зі змінами, внесеними до пп. 1 п. 4 Порядку здійснення попереднього документального контролю, вимога ДМСУ звіряти відомості, наявні у ЄАІС Держмитслужби, з відомостями, що подавались митниці у висновках державної санітарно-епідеміологічної експертизи (наведена у абз. 3 листа ДМСУ від 18.05.2012 р. №16/2-16.3/1044-ЕП) втрачає чинність.

Автор: Хоміцка Маріанна

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/ЗЕД

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЗЕД»