• Посилання скопійовано

Податкова роз'яснює: Гонконг — це не Китай

Лист ДПСУ від 20.08.2012 р. №1151/0/71-12/12-1017

ДПСУ надано роз'яснення щодо застосування Угоди про уникнення подвійного оподаткування з КНР.
Так, з метою Угоди термін «Китай» має на увазі Китайську Народну Республіку: при застосуванні у географічному значенні означає всю територію Китайської Народної Республіки, включаючи її територіальне море, де застосовується китайське законодавство про оподаткування, та будь-яку іншу територію за межами територіального моря, де Китайська Народна Республіка володіє суверенними правами на розвідку і розробку ресурсів морського дна і його надр, ресурсів прилеглих вод відповідно до міжнародного законодавства.
При цьому Угода не поширюється на території з окремим законодавчим полем, які мають самостійну податкову систему і на яких не поширюються закони КНР про оподаткування. До таких територій, зокрема, належать Гонконг, Макао і Тайвань.

Джерело: ЛІГА:ЗАКОН

Рубрика: Держрегулювання/ЗЕД

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЗЕД»