• Посилання скопійовано

Заповнення графи «С» вантажної митної декларації

Чи потрібно у графі С ставити номерний штамп «СПЛАЧЕНО», підпис і дату? Якщо не у цій графі, то де?

Відповідно до вимог Порядку заповнення митних декларацій на бланку єдиного адміністративного документа, затвердженого наказом Мінфіну від 30.05.2012 р. №651, зареєстрованого у Мін’юсті 14.08.2012 р. за №1372/21684 (далі — Порядок), проставляння штампу «СПЛАЧЕНО» у митній декларації на бланку єдиного адміністративного документа не передбачено.
Згідно з правилами заповнення графи С «Митний орган відправлення» пункту 4 розділу II Порядку, при ввезенні громадянами транспортних засобів для вільного обігу на митній території України з наданням пільг з оподаткування у разі наявності обмежень щодо передавання транспортного засобу його власником у володіння та/або користування, та/або розпорядження іншим громадянам чи підприємствам без сплати належних митних платежів у вільному місці графи вчиняється запис: «ТИМЧАСОВИЙ ОБЛІК ДО ____» — та зазначається кінцева дата тимчасового обліку транспортного засобу в державних реєстраційних органах України. Якщо у МД декларуються декілька товарів, то перед зазначеним записом додатково вчиняється запис: «ТОВАР №» і проставляється номер товару, якого стосується такий запис.
У МД на паперовому носії запис засвідчується підписом посадової особи митного органу та скріплюється відбитком її особистої номерної печатки.
В інших випадках графа С не заповнюється.

Джерело: ДМСУ

Рубрика: Держрегулювання/ЗЕД

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЗЕД»