• Посилання скопійовано

Доповнено перелік товарів, ввезення яких потребує забезпечення сплати митних платежів

Доповнено перелік товарів, ввезення яких на митну територію України та/або переміщення територією України транзитом здійснюється за умови обов’язкового надання органам доходів і зборів забезпечення сплати митних платежів

Доповнено перелік товарів, ввезення яких потребує забезпечення сплати митних платежів

Зокрема, це стосується готових кормів для тварин, продукції мінерального та органічного походження, добрив, фармацевтичної продукції, косметичних препаратів, різноманітної хімічної продукції, полімерів, обладнання і механічних пристроїв, наземного транспорту та його частин, шляхового та механічного обладнання та інших товарних груп.

Дана норма визначена Постановою Кабінету Міністрів України від 04 грудня 2013 року № 879.

Окрім цього, зазначена постанова визначає мінімальне співвідношення вартості окремих категорій українських та іноземних товарів, що піддаються операціям з переробки за межами України та встановлює перелік умов, коли забезпечення сплати митних платежів при переміщенні товарів транзитом не надається.

Джерело: ДПІ у Деснянському районі м. Києва

Рубрика: Держрегулювання/ЗЕД

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЗЕД»