• Посилання скопійовано

Затверджено форму Довідки про результати верифікації сертифікатів і декларацій про походження товару

Верифікація (перевірка достовірності) здійснюється з метою визначення автентичності сертифіката і декларації та достовірності відомостей, що містяться в них

Затверджено форму Довідки про результати верифікації сертифікатів і декларацій про походження товару

Мінфін наказом від 21.07.2017 р. №655 затвердив форму Довідки про результати верифікації (перевірки достовірності) сертифікатів і декларацій про походження товару з України.

Нагадаємо, що верифікація (перевірка достовірності) сертифікатів і декларацій здійснюється органами доходів і зборів на підставі запиту митного органу країни ввезення товару.

Верифікація (перевірка достовірності) здійснюється з метою визначення автентичності (справжності) сертифіката і декларації та достовірності відомостей, що містяться в них.

Крім цього, визнано таким, що втратив чинність, наказ Державної митної служби України від 17.12.2003 р. №882 "Про затвердження форми Акта про проведення верифікації сертифіката про походження товару з України".

Наказ Мінфіну зареєстровано в Міністерстві юстиції 16 серпня 2017 р. за №1013/30881 та набере чинності з дня його офіційного опублікування.

Джерело: ЛІГА:ЗАКОН

Рубрика: Держрегулювання/ЗЕД

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЗЕД»