• Посилання скопійовано

Чи потрібна довіреність на авто при перетині кордону?

Резидентам, які перетинають митний кордон України у напрямку виїзду на транспортних засобах особистого користування та не є їх власниками, не потрібна довіреність на такий транспортний засіб від безпосереднього власника

Чи потрібна довіреність на авто при перетині кордону?

ДМСУ розповідає, що громадянам-резидентам, які перетинають митний кордон України у напрямку виїзду на транспортних засобах особистого користування та не є їх власниками, НЕ потрібна довіреність на такий транспортний засіб від безпосереднього власника.

Свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу є документом, що підтверджує, зокрема, право тимчасового користування ним.

Звертаємо увагу, що це правило застосовується до транспортних засобів особистого користування, зокрема до наземних транспортних засобів товарних позицій 8702, 8703, 8704 (загальною масою до 3,5 тонни), 8711 згідно з УКТ ЗЕД та причепів до них (код 8716 згідно з УКТ ЗЕД).

Зичимо усім подорожуючим безпеки!

Слава Україні!

 

Джерело: ДМСУ

Рубрика: Держрегулювання/ЗЕД

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЗЕД»