• Посилання скопійовано

Експорт товарів вартістю до 1000 євро буде значно спрощено, – Южаніна

За законопроєктом №9456 СГ, які пересилатимуть товари вартістю до 1000 євро за межі митної території України у міжнародних поштових або експрес-відправленнях, не подаватимуть звичайні митні декларації

Експорт товарів вартістю до 1000 євро буде значно спрощено, – Южаніна

Українські підприємства та фізичні особи - підприємці, які пересилатимуть такі товари за межі митної території України у міжнародних поштових або експрес-відправленнях, не подаватимуть звичайні митні декларації (це скоротить їх витрати на митно-брокерські послуги).

Необхідне декларування здійснюватимуть оператори поштового зв’язку або експрес-перевізники шляхом подання до митного органу спеціального реєстру міжнародних поштових або експрес-відправлень (нині таку процедуру запроваджено для декларування товарів для громадян). Про це вказала Южаніна у своєму Телеграм-каналі. 

Відповідні зміни були підтримані податковим комітетом у проєкті № 9456, який переданий на розгляд ВРУ.

Спрощення митних процедур для українського бізнесу, товари якого все ширше представлені у закордонних інтернет-магазинах, стане значною підтримкою розширення географії продажу українських товарів.

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/ЗЕД

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЗЕД»