• Посилання скопійовано

«Директорське» оздоровлення за рахунок бюджету

Керівник столичного підприємства має сплатити 87 тис. грн. за недотримання законодавства<p>

Чергові порушення були виявлені під час позапланової перевірки фінансово-господарської діяльності підприємства Печерського району Києва, яка проводилась у зв’язку з його ліквідацією. Столичні податківці зафіксували випадки, коли бухгалтерія приватного підприємства, що займалось оптовою торгівлею будівельними матеріалами, не утримувала податок з доходів фізичних осіб.

Як з’ясувалось, директор взяв у свого підприємства безвідсоткову фінансову допомогу на суму 350 тисяч гривень на особисте лікування та оздоровлення дітей. Проте, документів, які б засвідчили повернення цієї позики не виявилось. До того ж організацію, що надавала послуги оздоровлення на момент перевірки було визнано банкрутом.

За результатами проведеної перевірки порушнику доведеться сплатити до бюджету майже 87 тисяч гривень податку з доходів фізичних осіб та штрафних санкцій.

 

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»