• Посилання скопійовано

Податкова та підприємці утворили спільний «податковий арбітраж»

Державна податкова служба та Асоціація платників податків підписали меморандум про співпрацю та погодили план спільних дій.

Голова ДПСУ Олександр Клименко при цьому закликав бізнес-спільноту спрямувати зусилля насамперед на остаточне викоренення корупції у відносинах між платниками та податківцями.

«Представники бізнес-середовища своєю громадянською активністю, боротьбою за права підприємців стають тим стимулом, який спонукає нас, податківців, вдосконалюватись щодня. Ми навчилися (і продовжуємо вчитися) миттєво реагувати на критику», — запевнив керівник ДПСУ.

Також податкова та підприємницьке громадське об’єднання утворили спільну «Узгоджувальну комісію щодо розгляду проблемних (спірних) питань у сфері оподаткування». Відтепер усі можливі суперечності у стосунках між бізнесом та податківцями розглядатимуться за участі представників усіх зацікавлених сторін.

«Я очікую, що ця комісія стане своєрідним «податковим арбітражем», дасть можливість неупереджено та всебічно вивчати всі неоднозначні ситуації у наших стосунках. І, відповідно, допоможе приймати виважені та узгоджені зі всіма зацікавленими учасниками рішення», — підкреслив О. Клименко.

 

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»