• Посилання скопійовано

Мільйонерів у податковій Києва обслуговуватимуть поза чергою

У 2014 році мільйонерів ? платників податків обслуговуватимуть у Центральному офісі. Про це повідомив голова ДПС Олександр Клименко.

При цьому глава відомства не уточнив, фізособи з яким рівнем доходу обслуговуватимуться у Центральному офісі.

Зазначимо, на сьогодні триває кампанія з декларування доходів, за підсумками якої стане відомо, скільки сотень або тисяч осіб одержать право на позачергове обслуговування. Також, крім податків на розкіш, депутати планують запровадити і податки на пасивні доходи. Сюди входять депозити, цінні папери, роялті, дивіденди тощо.

Як повідомляв «Фіногляд» раніше, ДПАУ у м. Києві надала звіт, в якому свої доходи в сумі мільйон гривень задекларували 106 осіб, що становить третину всіх багачів України.

 

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»

Подарунки та знижки з нагоди свята

Приєднуюсь