• Посилання скопійовано

Порядок формування повного найменування при взятті на облік договорів про спільну діяльність

Лист ДПСУ від 15.03.2012 р. №7385/7/18-3117 «Про порядок формування найменування для договорів про спільну діяльність»

ДПС нагадує, що Наказом Мінфіну від 09.12.2011 р. №1588 «Про затвердження Порядку обліку платників податків і зборів» довідку про взяття на облік платника податків за ф. №4-ОПП (дод. 2 до Порядку обліку платників податків і зборів) було доповнено пам’яткою для заповнення полів довідки.

Пам’ятка друкується на зворотному боці довідки.

Друкувати пам’ятку на копії довідки за ф. №4-ОПП, що зберігається в реєстраційній частині облікової справи платника, необов’язково.

Відповідно до цієї пам’ятки змінено порядок формування повного найменування при взятті на облік договорів про спільну діяльність. Повне найменування, що заноситься до Єдиного банку даних про платників податків — юросіб та складової частини такого банку даних — реєстру договорів про спільну діяльність, договорів управління майном та угод про розподіл продукції, та відповідно зазначається у довідці за ф. №4-ОПП, заповнюється так:

«Договір про спільну діяльність від __________

 №____ — уповноважена особа _______________

_________________________________________.

(найменування та код за ЄДРПОУ уповноваженої особи)»

При цьому ДПС звертає увагу, що повне найменування для договорів про спільну діяльність, що були взяті на облік до 06.02.2012 р. (до набрання чинності змінами), слід змінювати по мірі внесення змін до облікових даних про договір про спільну діяльність, а також у разі формування платнику нової довідки за ф. №4-ОПП або її заміни у разі зіпсування чи втрати.

Автор: Хоміцка Маріанна

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»