• Посилання скопійовано

У Києві відкритий перший сервісний центр для платників податків

Перший сервісний центр для платників податків столиці розпочав свою роботу у Святошинському районі. Загалом у столиці планується відкрити 12 таких установ, які обслуговуватимуть київських підприємців.

Про це повідомив голова ДПС України Олександр Клименко під час урочистого відкриття Центру.

Сервісний центр -- це спеціалізований заклад, орієнтований на надання консультацій та інших послуг, пов’язаних з оподаткуванням: взяття на облік, допомога у складанні звітності, прийом звітів, видача необхідних довідок. Віднедавна у таких центрах платники також можуть безкоштовно отримати ключі цифрового підпису для надання звітних документів в електронному вигляді.

Як повідомлялося раніше, незабаром такі центри відкриють при кожній податковій інспекції в усіх регіонах України. На сьогодні вже працюють 318 установ з обслуговування платників, до кінця року їхня кількість становитиме 476.

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»