• Посилання скопійовано

На Подолі відкрито Центр обслуговування платників податків

Почесними гостями заходу, який відбувся в ДПІ у Подільському районі м. Києва з нагоди відкриття Центру обслуговування платників податків, були Перший заступник голови - начальник управління податкової міліції ДПC у м. Києві Ігор Усик та голова Подільської районної в м. Києві Державної адміністрації Петро Матвієнко.

«Відкриття Центра обслуговування платників податків на Подолі вже історичний факт» - зазначив керівник столичної податкової міліції Ігор Усик.

Голова Подільської районної держадміністрації Петро Матвієнко акцентував увагу, що запровадження такого сервісу - результат співпраці податківців та органів влади, спрямованих на забезпечення комфортних умов для платників податків.

Приймаючи гостей начальник Юрій Кравченко відзначив, що одним із пріоритетних завдань податкової служби є забезпечення надходжень платежів до бюджетів усіх рівнів, тому співпраця, взаєморозуміння, стосунків з клієнтами є основним напрямком співпраці для виконання доведених завдань. «Відкриття ЦОПП відбувається в рамках програми модернізації та реформування податкової служби та має на меті надавати платникам податків якісні, кваліфіковані сервісні послуги» - зазначив Юрій Кравченко.

Перші відвідувачі Центру оцінили роботу податківців та подякували за створення сприятливих умов для них.

 

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»