• Посилання скопійовано

У готелів відібрали частину податкових пільг

Верховна Рада України схвалила Закон "Про внесення змін до розділу XX Податкового кодексу України щодо особливостей стягування податку на прибуток суб’єктів господарської діяльності, отриманий від надання готельних послуг" (реєстраційний номер 10724), повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

Законом змінено умови надання пільг з податку на прибуток підприємств суб’єктам господарської діяльності, які надають готельні послуги.

Зокрема, госпсуб’єкти, що надають готельні послуги, звільняються від оподаткування лише за умови, якщо дохід від реалізації послуг з розміщення шляхом надання номера для тимчасового проживання становить не менше 50% сукупного доходу такого суб’єкта господарської діяльності за відповідний податковий період, а не 75%, як це передбачено чинною нормою.

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»