• Посилання скопійовано

Центри обслуговування платників податків у 3-Д форматі…

Окрім Деснянського та Дарницького, ЦОПП розпочав свою роботу в Дніпровському районі Києва

Від сьогодні, всі платники податків лівобережної частини Києва мають змогу користуватись новим покращеним сервісом податкової служби. Почесними гостями урочистого відкриття Центру обслуговування платників податків в ДПІ у Дніпровському районі м. Києва стали заступник Голови Державної податкової служби у м. Києві Олена Онищенко та Голова Дніпровської районної в м. Києві державної адміністрації Олександр Шевчук.

«Відкрито останній на лівому березі Києва Центр обслуговування платників податків. Це дійсно значне досягнення податківців, яке покращить умови обслуговування платників податків. «Сумлінний платник повинен мати в Україні, як і в кожній цивілізованій державі, найвищий статус та найкращий сервіс» – підкреслила у своєму виступі заступник Голови ДПС у м. Києві Олена Онищенко.

Голова Дніпровської районної у місті Києві державної адміністрації Олександр Шевчук зазначив, що клієнтам даного Центру будуть надаватися більш якісні послуги, тому процес поліпшення податкового сервісу безумовно створить для платників податків району рівні, конкурентні умови ведення бізнесу, заохотить працювати прозоро та відкрито.

Після урочистого відкриття начальник ДПІ у Дніпровському районі м. Києва Ігор Бондаренко ознайомив гостей та присутніх на заході з роботою Центру. «Сьогоднішня подія – відкриття Центру обслуговування платників податків дозволить підвищити рівень податкових, адміністративних та інформаційних послуг, спростить процедуру їх надання та, відповідно, зменшить час і вартість виконання податкових зобов’язань. Це дозволить підвищити рівень добровільної сплати податків», – переконаний начальник податкової інспекції.

Загалом користуватися послугами Центру обслуговування платників податків зможуть майже 40 тисяч зареєстрованих у районі суб’єктів господарської діяльності.

 

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»